ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

НАКАЗ

від  22.03. 2021 р.                                                                    №    09-од

Про режим дистанційної (надомної) роботи працівників Департаменту житлово – комунального господарства та енергоефективності Київської обласної державної адміністрації

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», статті 60 Кодексу законів про працю України, протоколу № 20 засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації від 18 березня 2021 року, протоколу № 4 позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 19 березня 2021 року, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби C0VID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя працівників департаменту житлово – комунального господарства та енергоефективності, керуючись розпорядженням Київської обласної державної адміністрації № 147 від 19 березня 2021 року «Про режим дистанційної (надомної) роботи працівників Київської обласної державної адміністрації»

НАКАЗУЮ:

  1. Установити з 23 березня 2021 року до 09 квітня 2021 року включно для працівників департаменту житлово – комунального господарства та енергоефективності Київської обласної державної адміністрації режим дистанційної (надомної) роботи за їх згодою.
  2. Дозволити працівникам департаменту житлово – комунального господарства та енергоефективності здійснювати роботу дистанційно в режимі віддаленого доступу з використанням електронних засобів комунікації та технологій.
  3. Працівникам департаменту житлово – комунального господарства та енергоефективності, до яких запроваджується дистанційна форма роботи, дотримуватись Правил внутрішнього службового та трудового розпорядку, а саме: перебувати на постійному мобільному зв’язку, систематично перевіряти електронну пошту та надавати відповідну інформацію на доручення та листи, виконувати, впродовж робочого часу, посадові обов’язки у повному обсязі.
  4. Затвердити графік чергування відповідальних працівників департаменту житлово – комунального господарства та енергоефективності на період з 23 березня 2021 року до 08 квітня 2021 року, додається.
  5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор департаменту    / підпис /               Галина КОРОЛЬ